Water Villas Landzijde

Entree Watervillas Bonaire

Het Watervilla project krijgt aan de landzijde een fraaie entree. Vanaf de Kaya International kijkt men over een tropisch groen begroeide dijk tegen de bovenverdiepingen van 28 villa's aan. Deze AI geeft al een eerste indruk van dit aanzicht

1e fase met 16 Watervillas

In de eerste fase, links van de entree naar het eiland, zijn 16 villa`s gepland. Deze liggen allemaal vrijstaand met 2 resp 4 meter ruimte t.o.v. de buurwoningen. Alle villa's zijn naar het water gericht en hebben een grote overdekte veranda, optioneel zwembad ingebouwd in een groot pooldeck en bovenal een eigen steiger instekend in de lagune.

Ook 10 gasten appartementen in 1e fase

In de eerste bouwfase is ook een klein appartementen blok opgenomen. Het is de bedoeling om op de begane grond hier een receptie voor het ressort en een klein winkeltje te creëren. Op de begane grond en 2 verdiepingen komen 10 één slaapkamer appartementen.

De kopers hiervoor denken wij te vinden onder de Villa kopers die er voor hun gasten nog een extra appartement bij willen hebben. Maar uiteraard kunnen andere belangstellenden zich ook melden. Wij denken aan verkoopsommen vanaf $ 100.000,-

2e fase omvat nog 12 Watervillas

In de 2e fase van de bouw van de Watervillas zal in oostelijke richting rechts van de entreeweg naar het eiland worden gebouwd. Hier is plaats voor 12 villa's die ook allemaal vrijstaand zullen worden gebouwd. Ook hier zit tussen alle woningen open ruimte die als windtunnel zullen gaan fungeren. Dit doorwaaien van de woningen is essentieel voor het wooncomfort in de tropen.


Neem contact op!

Bel: (050) 547 22 22 Aanmelden nieuwsbrief Zoek een locatie Stuur een email
Translate this site in:
Click for Bonaire Forecast
Vluchtaanbod Bonaire

Webcam Bonaire

Webradio BonaireDe tijd in Bonaire
AM: 0-12 uur PM: 12-24 uur